6. aug, 2018

Dag 1

 

Vandaag was dag 1 van de #ig_challenge2018. Ik doe mee. Het feest duurt 14 dagen. Elke dag krijg ik per mail een opdracht, die ik diezelfde dag nog moet uitvoeren. Het doel is om Instagram beter te leren inzetten voor mijn onderneming. Makkie. Op dag 1. Veertien dagen lang dit volhouden is voor mij inderdaad een challenge.

Vandaag moest ik nadenken over mijn bio. Ik wist niet precies, wat daarmee bedoeld werd, dus belde ik vriend Google. Die kwam met: afkorting van Beroepen In het Onderwijs, de wetenschap biologie, gemeente in het Franse departement Lot, Baseline Informatiebeveiliging Overheid en afkorting van biografie. Bingo! Beschrijving van mijn leven…..in een paar regels. Kan niet. Onmogelijk. Daar kan ik drie boeken mee vullen. Dus heb ik afgekeken bij andere deelnemers van de challenge. Het is gelukt. Ik heb een levensbeschrijving in een paar regels weten te fabriceren.

No Nonzense schrijver, editor, creamadame, Blogger, Fotograaf, Werkend aan zero waste in mijn leven, Bamboegek. Inlezen kan op: http://www.mrsbamboo.nl/

Uiteraard weten jullie, trouwe lezers,  dit allemaal al. Het kernachtig opschrijven is wederom gelukt. Ik ben er blij mee. Deel 2 van de opdracht was een recente foto plaatsen, die mijn zomergevoel weergeeft. Daar  heb ik er ook tientallen van, maar niet allemaal geschikt om te delen. Dus heb ik maar een nieuwe gemaakt. “The office”. Buiten. Onder de luifel. Slechts 31 graden.

Kom maar op met opdracht 2.